Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Petak 13.04.2012.
14:45
Beta A
Kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović optužio je danas aktiviste i funkcionere Srpske napredne stranke da su u Zemunu pretukli aktiviste radikala.
Petak 13.04.2012.14:46
Bivša braća..iz iste stranke...sramota... SNS se baš dokazuje da bi vladala silom..kao i ovi žuto-crveni.. A takvi nam više u Srbiji ne trebaju...Već samo oni koje je lako smeniti!
Petak 13.04.2012.15:33
Srbi biju srbe zbog izbora a na kosovu se SPREMA POGROM I UBIJANJE I PROTERIVANJE NAŠIH SRPSKIH HEROJA SA SEVERA ! KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA! IMATE LI VI IMALO ČASTI! VAZNIJE SU VAM PROKLETE PARE I VLAST OD ŽIVOTA NAŠIH NAPAĆENIH LJUDI !!!!
Petak 13.04.2012.17:43
Ja sam naprednjak i osudjujem svaki oblik nasilja.Srbija je drzava sa visestranackim sistemom i sve stranke moraju da narodu saopste kakve stavove zastupaju i kako ce zastiti interese i prava svojim gradjanima.Gradjani posmatraju,procenjuju i glasaju.Ti koji su pretukli radikale su budale.Nemoj da zbog pojedinaca pravis predrasude prema celokupnom clanstvu,jer 100 ljudi-100 cudi,tako je u svakoj stranci,budale nisu koncentrisane u jednoj stranci,vec su rastrkane u svim strankama.
Petak 13.04.2012.18:05
Danas je meni poseban dan zbog mogućeg napada na sever pokrajine tj naše preostale srbe dole....A vidim da ovi vaši iz SNS bombarduju forum cirkularnim porukama,bez i malo olje da polemišu i to samo na temama vezanim za SNS..Zato bih tebe zamolio..pošto već dugo pitam te "skakavce" a nema odgovora...U čemu je razlika u programima između SNS-A I DS-A? meni deluju kao klonirani..puni para..uz podršku USA i satrapa...
Petak 13.04.2012.22:06
Razlika je u kompletno svemu.Nacin vodjenja politike,nacin na koji se resavaju problemi,mere za resavanje problema...Postoji bela knjiga na internetu su je postavili pa je procitaj.Slicnost je jedino u tome da i DS i SNS imaju program i Kosovo i EU.To je jedina slicnost.A ne finansira ih USA, u USA Toma i nije omiljen lik.Konuzin podrzava SNS,i Jedinstvena Rusija je pobratimska stranka sa SNS-om.A ne finansira ih zapad vec Karic,to je moja pretpostavka,a zauzvrat da ga ne gnjave za utaju poreza po dolasku na vlast.PRETPOSTAVKA,naglasavam,istinu niko ne zna.Zapad ne voli Tomu jer misle da se folira sa evrointegracijama da bi se na kvarno okrenuo Rusima kad pobedi.A Toma hoce saradnju sa svima
Petak 13.04.2012.22:12
A sad ti meni odgovori na pitanje: Kakva je razlika izmedju SRS i DS??? I jedni i drugi saradjuju,zajedno su u odborima,pljackaju narod i skrecu narodu paznju sa ideologijama koje se ne jedu,evropeizam,nacionalizam...a narod nema 'leba da jede.Oni su rezim,SRS i DS su u koaliciji u svakoj opstini,raspitaj se,a naredjenje im je doslo verovatno iz centrale u BG.Jos ce sad i Seselja da puste samo da bi ostali na vlasti i nastavili pljacku.Promene su neophodne Srbiji,zato necu da prosipam svoj glas na neke koji ni cenzus nece da predju.
Subota 14.04.2012.11:56
Meni je u SRS -u simpatičan Martinović--rečit je dečko..i naravno Šešelj koji stvarno ima kapacitet za divljenje..Mnogo draže su mi DVERI i Kostunica lično..njegovi iz DSS-a ne .. Imaš na YOUTUBE file..msm da se zove ko vodi dveri..vredi pogledati ..pozz..
Petak 13.04.2012.14:55
Ma da, kako da ne. DS podmeće, jer vidi da gubi izbore. Bruka što decu koriste na ovakav način.
Petak 13.04.2012.16:06
Lista za bolji zivot - Boris Tadic. Posao! Investicije! Sigurnost! Seselj! Idemo
Petak 13.04.2012.16:18
A ja sam mislio da se takve stvari desavaju samo na izborima u Pakistanu i sl. Pa mi cemo do izbora da zaratimo i da se poubijamo izmedju sebe. No mozda je tako i bolje, da se vec jednom satremo medjusobno, pa ko prezivi da krene ispocetka.
Petak 13.04.2012.16:58
Тешко овима кад Војвода Васке изађе из болнице. Јадници нису знали кога туку.
Petak 13.04.2012.18:23
Od kada to srcani bolesnici idu nocu da lepe plakate.Malo mi to zvuci cudno,obicno lepe omladinci plakate.
Petak 13.04.2012.18:26
Ovi radikali su zaista optereceni naprednjacima,samo o njima govore.Pricajte malo o programu ako zelite da dobijete glasove,ili mozda ne zelite.Zanima me bore li se da pobede Tadica ili da ocrne Nikolica.
Petak 13.04.2012.19:45
Mislim da je ova izjava Nemanje Šarovića čista podmetačina. Zna se ko se služi nasiljem u političkoj borbi, tako da je teško poverovati da su njihovi aktivisti napadnuti. Sve mi se čini da je ovo još jedan od njihovih načina da prikažu naprednjake u negativnom kontekstu, jer im se kampanja upravo zasniva na tome.
Petak 13.04.2012.23:19
koliko fanatizma i zaslepljenosti je u ovom narodu, da li vas je grobar toliko zaludeo da ne bi poverovali ni vas lično da prebiju? Naprednjaci imaju ekipe koje krstare po celom graduskupim limuzinama,cepaju plakate i to isključivo Dverima i Radikalima. Rezervisali su čak i pojedine zidove i prete batinama svima koji se usude da tu lepe. Nijeim ovo prvi put, pre mesec dana su pretuklii aktiviste Dveri na novom Beogradu. Toma veliki spasilac spasava sve neistomišljenike batinama, učio od zapadnih gazda,samo batina uvek ima dva kraja gospodo stiroporaši
Petak 13.04.2012.23:27
Да ли има још некога коме координисани напади демократа и радикала на партију која представља највећу претњу останку демократа на власти изгледају случајно? Ово може бити чудно само ономе ко је неупућен у политичка дешавања. Они који знају да су у неким општинама ДС и СРС заједно у власти, а да је радикалима у Београду омогућено гласовима ДС да своје кадрове удоме у управне и надзорне одборе многих профитабилних јавних предузећа овакви напади не да нису изненађујући, већ су потпуно и очекивани.
Petak 13.04.2012.23:30
Поред свих медија, аналитичара, јавних и мање јавних личности, европских званичника изгледа да су демократе у великој паници одлучили да посегну за новом играчком у свом обрачуну са опозицијом. Када је опстанак на власти у питању ништа није недозвољено, па ни коришћење појединих опозиционих партија у одређене сврхе.
Petak 13.04.2012.23:31
Јадни јадни радикали, сви су против њих нико их не воли, сви их малтретирају на сваком кораку. Немојмо бити наивни, да је реч о некој другој партији па човек и да помисли да стварно сви имају нешто против њих, а не да је у питању странка која је спремна да се спусти онолико ниско колико процене да им је то потребно.
Petak 13.04.2012.23:34
Да није смешно било би жалосно. Да ли се то можда на насиље жале исти они радикали који су витлали пиштољима пред окупљеним студентима, који су на сваком кораку током свих претходних кампања малтретирали и тукли активисте других партија, да нису можда то исти они радикали који су отворено позивали на рат, они који су водили најпрљавије кампање против политичких непријатеља? Можда ја грешим, можда су они у међувремену постали неки фини људи, мада искрено сумњам у то, пре ће бити да им се само партија смањила а да им је начин политичке борбе остао исти.
Petak 13.04.2012.23:35
Да није ово онај исти Немања Шаровић који је пријавио да живи у Врању и да путује на сваку седницу скупштине директно из Врања, а човек не избија из Београда? На име посланичких дневница овај високо морални човек узео је од грађана Србије негде око 1,8 милиона динара. А изгледа да му је Борис Тадић обећао и више од тога за нападе на опозицију.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)